Подаръци за $180 000 в „торбичката“ за Оскарите

Близо 180 000 долара струват нещата в традиционната „подаръчна торбичка“, която получиха номинираните в основните категории за наградите „Оскар“.

Пакетът „Всички печелят“ всъщност не е торбичка, а огромна пратка. За церемонията през 2024 съдържа 60 подаръка, ваучери и други артикули. Съставя се от компанията Distinctive Assets и тази година е доставен на 25 номинирани актьори и режисьори.

Най-скъп (50 000 долара) е ваучерът за три нощувки за 10 човека в хижа в един от най-известните алпийски курорти – Цермат в Швейцария. Има оферта и за морска почивка – три нощувки във вила на френския карибски остров Сейнт Бартс. Както и за седемдневно уединение в спа център в Южна Калифорния.

Други ваучери са за авангардни козметични процедури и лечения, билети за екстравагантни шоута, оферта за безплатно управление на проект за преустройство на дома.

Има купища козметика, книги, чанти и какво ли не. Има и обемисти подаръци като хладилник за вино за 45 бутилки. Плюс най-различни подбрани бутилки алкохол и комплект за приготвяне на моктейли (безалкохолни коктейли) за въздържателите. Както и „мезета“ като “гурме пуканки“ и веган шоколади.

Има и кубче на Рубик.

Компаниите плащат такса за място в торбичката, но, както изтъква шефът на фирмата организатор, свързването им с топ знаменитости може да бъде безценно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *