И миньорите излизат на протест, София под блокада

На фона на заплахите на зърнопроизводители за блокиране на движението в центъра на София с тежка техника утре, от синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“ в комплекса „Марица Изток“ обявиха, че организират протестно шествие по жълтите павета в същия ден.

Националната федерация на енергетиците към КНСБ, Федерацията на независимите синдикати на миньорите към КНСБ, СМФ – КТ „Подкрепа“, Федерация „Енергетика“ към КТ „Подкрепа“, миньори и енергетици от въгледобивния сектор в страната ще проведат национален протестен митинг-шествие под мотото „За ясно и сигурно енергийно бъдеще на България!“. То ще започне в 11:30 часа от площад „Св. Александър Невски“, ще премине по ул. „Оборище“, ул. „Г. С. Раковски“, бул. „Цар Освободител“, бул. „Княз Александър Дондуков“.

Протестният митинг ще продължи в 12:00 часа в участъка между сградите на Народното събрание и Министерския съвет на бул. „Княз Александър Дондуков“ 1.

Очертава се тежък трафик в центъра на София утре, който най-вероятно ще се отрази и на разписанието на градския транспорт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *