Защо не платиха и цент на Ъшър за Супербоул

Представлението на Ъшър на полувремето на 58-ия Супербоул беше наречено „едно от най-добрите досега“ от фенове. Но певецът няма по получи и цент за изявата си на финала на Националната футболна лига на САЩ, в който Канзас Сити Чийфс спечелиха четвъртата си шампионска титла срещу Сан Франциско Фортинайнърс.

За около 15 минути в неделя Ъшър изпълни множество хитове заедно с Алиша Кийс, Уил Ай Ем и Лудакрис, но е решил да направи всичко това безплатно по няколко причини.

Супербоул е едно от най-големите спортни събития в света с рекордните за САЩ 123 милиона зрители. Въпреки че някои от тях предварително са били фенове на Ъшър, изпълнението му дава шанса да впечатли хора, които не са особено запознати с неговите песни, обясняват американски медии.

Вече е доказано в практиката, че появата на Супербоул води до увеличаване на продажбите за изпълнителите. Джъстин Тимбърлейк отбеляза 534% ръст след шоуто си на полувремето на 52-ия Супербоул, а стриймването на Риана в Spotify са е увеличи с 640% след нейния концерт миналата година.

Освен това Ъшър представи новия си албум Coming Home на 9 февруари и шоуто на 11-и беше реклама за новата му музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *