Задава се първи къмпинг фестивал в България

Първи къмпинг фестивал ще събере феновете на алтернативния туризъм в края на следващия месец в Бургас, съобщиха от общината.
Къмпинг фестивала Explore the world 2024 ще се проведе на 27 и 28 април на Морска гара – Бургас и ще предложи безплатни кемпер спотове, състезания и викторини.

Ще бъдат презентирани различни модели кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, аутдор екипировка, както и най-съвременните технологични решения за комфортна почивка на открито. Ще се представят и най-атрактивните къмпинги по Южното Черноморие. Датата не е случайна – организаторите са избрали Цветница за старт на едно шеметно и изпълнено с приключения лято.

За всички, които искат да се присъединят към фестивала със собствен кемпер е предвиден безплатен паркинг. Посетителите ги очакват редица развлечения, дейности на открито и разнообразна програма с възможност за посещения на забележителности, музеи и атракциони в района на Южното Черноморие, разходка с кораб до остров Света Анастасия или Ченгене скеле.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *